Hilda

Sommar, semester och sol

Publicerad 2014-07-22 10:06:54 i Allmänt,

Värme, sol och ute från morgon till kväll. Så skulle jag vilja sammanfatta första semesterveckan. Tänk vad livet blir lättsamt när det bara är att ta på sig en bikini på morgonen, äta sin frukost och sen placera sig i en solstol. När jag känt rastlösheten komma har jag bytt ut bikinin mot en sport-bh, tagit på mig löparskorna och begett mig ut på en runda. Väl tillbaka har man ätit något och sen lutat sig tillbaka i stolen igen. 

En tripp till Umeå har också hunnits med och med nya ögon och andra perspektiv så kände jag faktiskt en saknad efter staden och en längtan att återvända. Umeå har ändå sin charm och den fylls med människor som är öppna och bjuder på sig själva, nyfikna på andra och trevliga att umgås med. Umeå är helt klart en växande stad som förändras varje gång man kommer på besök. Nya restauranger öppnar, parker byggs om, stora lägenhetsområden produceras och vägar dras om och breddas. Pulsen har definitivt höjts under de 5 år som jag bott där. 

Tur är att sommaren fortsätter bjuda på flera festligheter. Till helgen väntar bröllop, innan dess ska det hinnas med en tjejkväll med scones, en filosofisk promenad med en god vän och en surströmmingslunch med familjen! Efter bröllopet väntar ett besök i Luleå hos vänner, och förhoppningsvis några oplanerade dagar som  erbjuder lugn och ro. 

I stunden sitter jag i soffan och har just avslutat min frukost. Termometern ute visar +31C och jag ska ta på mig min bikini. 
Ha en bra dag allihopa! 

Underhållande bok!

Kärt återseende med psykologgänget!








Om

Min profilbild

Hilda

Följ mig gärna då jag tar er med på min tankeresa genom livets roliga och tuffa utmaningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela