Hilda

Perspektiv på tillvaron!

Publicerad 2014-05-24 15:55:26 i Allmänt,

'Det är först när man inte har det längre som man inser hur mycket man uppskattade det'.. Tänk att det stämmer varenda gång. Att det är först när man backar och tar sig ur gropen som man ser hur djup eller grund den faktiskt var. När man stod mitt i den upplevdes tillvaron platt och likadan oavsett åt vilket håll man tittade åt. Men tur är ändå att vi har möjlighet att skifta perspektiv och kasta nytt ljus på hur vi lever våra liv. 

Just nu sitter jag i en solstol ute i stugan. Det är så lätt att finna orden här på det man gått och haft med sig i bakhuvudet under veckan. Tempot saktas ner, och kanske hjälpte utbildningsdagarna igår om mindfullness och stresshantering, för att jag nu känner mig extra harmonisk. Eller, så sitter det bara i huvudet på en, men oavsett så mår jag just nu gott i både kropp och själ. 

Ha en fin helg ni fina där ute som då och då tittar förbi min blogg! 





Födelsedagen

Publicerad 2014-05-18 19:58:07 i Allmänt,

En fantastisk helg avslutas med en kvällspromenad i goda vänners sällskap. I helgen har jag fått se en månuppgång fånga allas uppmärksamhet under fredagskvällen, bevittnat kreativa och funktionella lösningar som förgyller vardagen, blivit berikad med ny kunskap, avnjutit god mat och dryck och fått massor massor med kärlek från familj och vänner.  Solen väckte mig idag och startade min födelsedag på bästa sätt. 

Tackar alla inblandade! 







Om

Min profilbild

Hilda

Följ mig gärna då jag tar er med på min tankeresa genom livets roliga och tuffa utmaningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela