Hilda

Stora och små frågor

Publicerad 2014-09-14 19:15:22 i Allmänt,

Vart vill jag bo och när ska man skaffa familj? Vad ska jag äta till middag idag? Ska jag tacka ja? Vem vinner valet? Vad ska jag ha på mig på jobbet imorgon? Vad är egentligen viktigt i livet? Blir det vi? Varför dör mina orkideér fastän jag vattnar dom och ger dom ljus och kärlek, när ska jag hämta ut mitt guldhalsband och hur vet man vad lycka och kärlek verkligen är? 

Många frågor, stora som små som jag tycker mig höra snurrar runt bland mina vänner, familj och bekanta. Kanske är det så att vi närmar oss den period i livet då några av dessa frågor ställs på sin spets. Vi blir äldre, vi får nya förväntningar som läggs på redan befintliga. Vi erbjuds nya chanser, vägar att välja i karriären, i relationer och för oss själva. Det är med skräckblandad förtjusning som dessa frågor dyker upp. Spännande att livet tar nya vändningar. Läskigt att man riskerar att välja bort, glömma eller missa något som betyder mycket för en. 

Vi står inför stora och små val. Inte bara du som väljer idag utan även hela svenska folket. Så du och jag är inte ensamma med dessa frågor. Det skänker en tröst., att få prata av sig med vänner och familj ger trygghet och lugnar. 

Tack för att ni finns! 

En motorcykeltur till mysig utsiktsplats!



Kaffe i de behållare som fanns tillgängliga! 

Vackra färger i september. 

Om

Min profilbild

Hilda

Följ mig gärna då jag tar er med på min tankeresa genom livets roliga och tuffa utmaningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela